Incentro's Traineeship - Young Professional Academy - open sollicitatie

  • Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nederland

Incentro's Traineeship - Young Professional Academy - open sollicitatie

Omschrijving

 

De Young Professional Academy van Incentro bereid je voor op het echte werk bij onze top-of-the bill opdrachtgevers. Noem het Academy, noem het Traineeship, noem het Bootcamp/Traineeship, geef het beestje een naam, maar het betekent dat je na je studie een maand lang volle bak verder leert en dan volledig voorbereid aan de slag gaat! De Young Professional academy is bedoeld voor pas (of bijna) afgestudeerde HBO’ers en WO-ers met een enorme passie voor IT. Dus ontwikkel jij in je vrije tijd apps, bouw je websites voor de lol of word je lekker rustig van programmeren? Meld je dan direct aan!

Hoe werkt het?
In die maand leer je alle soft en hard skills van het vak. De maand is opgedeeld in drie thema’s: Cultuur, Consultancy en Specialisme. Intussen vorm je samen met ongeveer 12 andere starters een nieuwe lichting binnen Incentro: reken op nieuwe vriendschappen en professionele relaties waar je de rest van je carrière iets aan hebt! 

Soft en hard skills leren
De eerste twee weken start je met de thema’s Consultancy en Specialisme. Want behalve vakinhoudelijk gaan we ook aan de slag met jouw social skills op de werkvloer: na afloop van het Starterstraject ben je in staat echt te luisteren naar vragen van kritische klanten en kun en durf je door te vragen en te adviseren. Je weet daarbij al heel goed hoe je Incentro vertegenwoordigt. 
Na deze periode richt je je op het thema Specialisme.  In deze twee weken bereik je snel een grondige verdieping in jouw vakgebied. Alle ‘soft en hard skills’ leer je dankzij gerichte trainingen en workshops.

Inclusief een zonnige bestemming
Het traject sluit je af met een reis naar onze vestiging in Spanje. Natuurlijk met al jouw nieuwe startende collega’s. En last but not least: bij dit alles hoort een vast contract! Je kunt aan de slag bij Incentro, uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland!

Solliciteren
Incentro heeft mogelijkheden in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Wil je sparren wat het beste bij je past? Verstuur je open sollicitatie. 

Vereisten