junior atlassian consultant

 • Online
 • Rotterdam, Nederland

junior atlassian consultant

Omschrijving

junior atlassian consultant

Jij bent nog niet lang geleden afgestudeerd en wilt zowel collega's als klanten blij maken met toffe IT-oplossingen. Jij zoekt een werkgever waar de focus ligt op jouw ontwikkeling als persoon en jouw werkgeluk, en die jou alles biedt dit te verwezenlijken. Kortom: jij zoekt een inspirerende werkomgeving, technische en creatieve vakidioten als collega's, gave klanten en veel keuzevrijheid. In alles. En ja, de pizza-sessies, borrels en feestjes krijg je er gratis bij.

wat vertel jij op een feestje?

Jij zorgt ervoor dat het development team zijn werk kan doen en de klant het kan volgen. Hoe? Jij implementeert de producten uit de suite zoals JIRA en Confluence bij klanten. Als Atlassian expert werk je mee in projecten en zorg je voor het beheer van de gehele omgeving. Je bent het primaire aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat hun Atlassian-omgeving perfect wordt ingericht en altijd optimaal presteert.

wat jij als junior atlassian consultant bij ons doet

Om de projecten voor onze klanten uit te voeren en te beheren, zoeken we een junior Atlassian expert om het team verder te versterken. Je bouwt eerst productkennis op waarna je het technische geweten van het team en onze klanten wordt. Je verzorgt het dagelijkse onderhoud aan de Atlassian-producten bij onze klanten en bij Incentro intern. Hierbij heb je heel veel contact met je Incentro collega’s en je klanten. De verzoeken zijn heel divers en gaan van installatie, configuratie, upgrades naar het bedenken van oplossingen voor specifieke situaties. Dat maakt je echt een all-round Atlassian-specialist.

Binnen Incentro zijn vrijheid en autonomie heel erg belangrijk. Het Atlassian team is een jong team en opereert zelfstandig. In het hechte team doen we alles samen, van sales tot recruitment. Je zal daarom ook echt met alle aspecten van de business te maken hebben zodat je elke dag lekker ambitieus aan de bak bent. Dus het gaat zeker voorkomen dat we met het hele team die geweldige demo in elkaar gaan klikken om die gave nieuwe opdracht binnen te kunnen halen!

wat wij jou als junior atlassian consultant bieden

Een cultuur gevormd door specialisme, ambitie en geluk. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme kunnen verwezenlijken, per definitie succesvol. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én de Great Place To Work van 2017. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

 • een ontwikkeltraject gedurende je gehele carrière bij Incentro;
 • uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden, vast contract, lease auto, NS businesscard, laptop, telefoon, bijdrage pensioenpremie en winstdeling;
 • de mogelijkheid om aandelen van Incentro te kopen en dus mede-eigenaar te worden;
 • enorm veel ruimte voor creativiteit;
 • opdrachten bij de meest complexe en uitdagende opdrachtgevers van Nederland als de KPN, ABN AMRO, Ahold, Telfort, Sligro, PostNL, etc.;
 • een geniale locatie in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam;
 • legendarische borrels, sportuitjes, teambuilding en wintersport waar nog jaren over wordt gesproken.

meer weten of meteen solliciteren?

Ben je enthousiast over deze functie, dan vinden wij het leuk als je solliciteert via de knop hieronder. Je kunt hier je gegevens achterlaten, waarna wij contact met je zullen opnemen. Heb je vragen over de functie? Of heb je gewoon zin om eens te bellen? Neem dan contact op met mij (Coen). Ik hoor graag van je (echt waar:)!

 

Coen van den Berg

coen.vandenberg@incentro.com

+316 511 20 597

Vereisten

wat jij in huis hebt

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een Business & IT achtergrond
 • je bent van nature nieuwsgierig en vraagt je altijd af hoe en waarom
 • je wilt de beste Atlassian expert van de wereld worden
 • je hebt er geen moeite mee om te communiceren met klanten en collega’s van Incentro en je kan dat ook in het Engels
 • je hebt naast je werk ook nog een passie waar je inspiratie uit haalt
 • …en brengt deze op een manier terug in je werk!

bonuspunten scoren?

Het helpt enorm als jij kennis in huis hebt op het gebied van:

 • ervaring met Atlassian producten zoals JIRA en Confluence;
 • begrip van systemen en componenten zoals databases, applicaties en opslag oplossingen;