(Junior) Sales consultant

  • Digital Experience
  • Amsterdam, Netherlands

(Junior) Sales consultant

Omschrijving


€2.500,- €3.500,- | doorgroeien tot Senior Sales | Deals sluiten en zorgen dan collega's aan de slag blijven
Bij Incentro werken we aan supergave projecten en voor geweldige opdrachtgevers. Dit gaat natuurlijk niet zomaar: er is altijd iemand die het eerste contact legt, vertrouwen wint en weet hoe je de relatie steeds verder uitbouwt. Iemand die snapt hoe New Business werkt en deals kan sluiten. 

Je houdt van Sales en ademt Marketing, of andersom! 
Om leads te genereren moet je contact leggen en om een eerste afspraak te scoren echt verbinding maken. Je durft te experimenteren om dit te bereiken en komt goed beslagen ten ijs: je snapt precies wat we doen, wat er speelt in de markt en wie de bijzondere collega’s zijn die jouw prospects verder kunnen gaan helpen. En nee, we bedoelen niet dat je gewoon gaat cold callen, je gebruikt je creativiteit en lef om steeds weer de ingang te vinden bij die ene waanzinnige opdrachtgever!

Heb je de afspraak binnengehaald, dan bereid je deze perfect voor. Je kent de business, je vraagt door, je weet na verloop van tijd zelfs meer dan onze eigen Sales Consultant. Als dat zover is, dan ga je met hem of haar mee naar de afspraak. En natuurlijk heb je ambitie: het is de bedoeling dat je na een tijdje doorstroomt naar de positie van jouw meer ervaren collega die nu al Sales Consultant is

Iedereen aan de slag
Niet onbelangrijk is een ander onderdeel van het spel. Als er een collega  tijdelijk zonder opdracht zit, dan brengt jij deze actief onder de aandacht. Bij klanten en bij onze andere vestigingen. Je stelt een profielschets op, bespreekt het tarief en zorgt er hoe dan ook voor dat die bank leeg komt en vervolgens blijft!

Passie en ervaring
Werk je bij Incentro, dan betekent het dat je passie hebt: het juiste vuur in je donder om met plezier en ambitie je werk te doen. Verder verlangen wij van jou:
• 1-2 jaar ervaring in marketing of sales, bijvoorbeeld als accountmanager
• HBO werk- en denkniveau

Doorlopend ontwikkelen en goede verdiensten  
Onze borrels zijn legendarisch, de sportuitjes (skiën, snowboarden en skateboarden) geweldig en we helpen en stimuleren elkaar, bijvoorbeeld tijdens hackathons, trainingsdagen en opdrachten bij de klant. We dagen je uit om je eigen pad vorm te geven. Verder bieden we jou:
• €2.500,- €3.500,-, vast contract en een ontwikkeltraject  
• lease auto, NS-business card, laptop, bijdrage pensioenpremie en winstdeling  
• Mede-eigenaar worden door middel van aandelenpakket

Klaar om aan de slag te gaan?  
Ben je enthousiast over deze functie, dan wil onze specialist Martijn graag met je sparren. Bel of Whatsapp naar Annemarie via 06-32452208 en we regelen het binnen 24 uur. Deal?

Vereisten