medior digital designer (oftewel een lefgozer / lefgriet met designskills waar je u tegen zegt)

  • Digital Experience
  • Amsterdam, Netherlands

medior digital designer (oftewel een lefgozer / lefgriet met designskills waar je u tegen zegt)

Omschrijving

 

€2.500,- €3.500,- vast contract | Consultant in design | lef hebben

Medior designers hebben eigenlijk maar twee keuzes: de hele dag designen in opdracht van klanten (werken bij een agency), of designen EN meedenken over het gehele traject en dus ook people-skills en adviesvaardigheden ontwikkelen. Incentro biedt jou de creatieve kans om je te ontwikkelen tot een top-designer! Een die niet alleen waanzinnig kan ontwerpen, maar er ook iets zinnigs over te zeggen heeft. En dat ook durft!

Heb ‘t lef!
Denk je nog steeds dat je bij een agency meer aan het betere designwerk toekomt? Think again! Want Incentro daagt je uit jouw eigen pad uit te stippelen. En daarbij weet je uiteraard van wanten als het gaat om designen. Wireframes, mockups, prototypes: we hoeven het er eigenlijk niet eens over te hebben, want jij snapt dat als geen ander. Waar het echt om gaat, is dat jij het lef hebt om jouw design te verdedigen en je mening te geven, ook als de klant dat een keer lastig vindt. Als medior-designer maak je echt die volgende stap: je kunt niet meer alleen een mooi portfolio laten zien, maar je kunt ook het waarom van je keuzes uitleggen.

Eigen wijze of eigenwijze?
Alle designers, developers, scrum masters, marketeers, sales managers en al die andere collega’s vormen samen een hechte club. Een club die staat voor haar producten en daar ook trots op is. We helpen en stimuleren elkaar, bijvoorbeeld tijdens backlogs, hackertons en trainingsdagen. We werken samen voor topklanten zoals GrandVision, Unit4, Telfort, ABN-AMRO, COOP, Randstad, MisterGreen en Nuon/Vattenfall. Binnen de club krijgt iedereen de kans zich op zijn of haar eigen wijze te ontwikkelen. Eigen wijze of eigenwijze? Voor ons is dat hetzelfde: we waarderen jouw creatieve geest!

Het meest inspirerende bedrijf van Nederland en wat we nog meer bieden
Digital Experience is een nieuwere tak van sport binnen Incentro. Maar ook bij ons hangt de typische Incentro-sfeer: lef, plezier en professionaliteit smelten samen tot geweldige prestaties. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities kunnen verwezenlijken per definitie succesvol. We zijn dan ook uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én werden tweede op de Great Place To Work 2018. Voor de Digital Experience vestiging geldt natuurlijk het de meest creatieve uitstraling heeft en we hebben onze developers ervan overtuigd dat design en development hand-in-hand gaan. Dat maakt pas echt een feestje van samenwerken! En alsof dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

• legendarische borrels, sport uitjes (skiën, snowboarden en skateboarden), teambuilding
• ontwikkeltraject gedurende je gehele carrière bij Incentro
• €3.000,- €4.000,- vast contract,
• lease auto, NS-business card, laptop, bijdrage pensioenpremie en winstdeling
• Mede-eigenaar worden door middel van aandelenpakket

Vereisten

 

Passie in je donder en de wil om te delen
Incentronauten zijn dus duidelijk gepassioneerde mensen. En of ze nu gek zijn van reizen, stripboeken of koken: het maakt niet uit, als ze maar vuur in hun donder hebben. Vuur wat ze ook laten zien in hun werk. In jouw geval met geweldige designs en je talent voor het (samen) maken van mooie businesscases met bruikbare oplossingen. Waarbij je open staat voor de hulp van collega’s: senior designers van hoog niveau waar je nog veel van kunt leren. Natuurlijk ben jij zelf ook altijd bereid om jouw kennis en ervaring te delen met de junioren op de werkvloer. Verder verlangen wij ook nog het volgende:

• HBO/WO werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar werkervaring als designer in een digitale omgeving
• Wireframes, mockups en prototypes opstellen | Sketch, InVision of Axure
• Experience inuser experience
• Portfolio met digitaal werk met een human first aanpak
• Verantwoordelijkheid nemen en denken in oplossingen

Klaar om aan de slag te gaan?
Ben je enthousiast over deze functie, solliciteer dan meteen via de knop hieronder. Wil je meer weten? Bel of Whatsapp naar Michael: +31 6 32452210.

Incentro: uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland.