medior new business developer & sales

 • Digital Transformation
 • Utrecht, Netherlands

medior new business developer & sales

Omschrijving

medior new business developer & sales

Als it-bedrijf groeien wij hard en willen wij nog veel harder groeien! Daarom zijn we op zoek iemand die ons helpt bij het scoren van nog veel meer innovatieve projecten! Jij regelt het werk, de rest zorgt ervoor dat het gebeurt, kan jij weer lekker verder met de volgende!

wat vertel je op een verjaardag?

"Moet jij ook altijd zo lang wachten, als je een callcenter belt? Dat gebeurt niet meer omdat ik een oplossing heb verkocht die zorgt dat je veel sneller de juiste oplossing krijgt voor jouw probleem! Ook help ik de brandweer te bepalen hoe zij moeten handelen op bepaalde risico’s. Wij zetten innovatieve data oplossingen in de markt voor de grootste bedrijven van de Benelux en ik mag samen met andere Incentronauten oplossingen aandragen en verkopen aan deze clubs."

in een dag in het leven van

De auto in met een bak koffie. Even bellen met mijn collega die wel echt snapt hoe het werkt. Is dat stuk al af wat ik in m’n offerte moet zetten? Yes, top, die kan er straks uit, benieuwd wat de klant ervan vindt! Inmiddels aangekomen bij je eerste klant, je gaat hem vandaag vertellen hoe wij zijn problemen gaan oplossen door een innovatieve data oplossing in te zetten. Daarna nog even bij die andere klant langs, kijken of we nog een vervolg kunnen scoren op die eerste mooie opdracht, zou tof zijn. Einde dag nog even langs de zaak om te kijken hoe het staat met het aankomende event waar we echt weer flink wat nieuwe klanten moeten kunnen spreken.

Vereisten

de functie

Je komt terecht in een nieuwe vestiging bestaande uit 35 jonge, ambitieuze Incentronauten. Samen werken we aan toffe oplossingen voor complexe data-problemen. Jij gaat er samen met een aantal collega’s voor zorgen dat we keihard door kunnen gaan groeien en verder bouwen aan ons mooie bedrijf. Dat doe je door opportunities te creëren en opdrachten binnen te halen die passen bij onze ambitie: de meest toonaangevende data specialist van Nederland zijn op basis van innovatieve data technologie.

Jij gaat in gesprek met klanten om te kijken welke problemen wij voor ze kunnen oplossen met onze proposities, je bent dus geen licentie, tool of een doos ergens naar binnen aan het schuiven, die tijd is nu wel voorbij. Er wordt van je verwacht in oplossingen te denken en te verkopen.

Jij creëert een ingang, bouwt aan een relatie en laat jouw lead kennis maken met onze cultuur, werkwijze en ons verhaal. Onze pre-sales en techneuten vertellen jouw klant/prospect wel hoe we dat probleem gaan oplossen, al verwachten we wel dat je snapt wat we doen natuurlijk.

Wat houdt dat dan zo’n beetje in:

 • Je bent geen verveelde dozenschuiver met een target;
 • Je hebt ervaring met het verkopen van data-oplossingen;
 • Je praat liever met je klanten dan op kantoor te hangen;
 • Je vindt het wel leuk om af en toe op kantoor te zijn om al je successen te delen;
 • Je bouwt relaties en creëert kansen bij nieuwe opdrachtgevers;
 • Je zorgt ervoor dat bestaande opdrachtgevers onze sponsors blijven;
 • Je helpt onze proposities beter te maken door te delen wat je hoort en ziet;
 • Je staat eind 2018 bovenaan in onze wie-heeft-de-meeste-deals-geclosed lijst;
 • Je zorgt voor zoveel mooie opdrachten dat we een gierend probleem creëren met de uitvoering ervan. Dat probleem lost iemand anders wel op.


onze ideale sales

Geen lang verhaal, wij zoeken:

 • Beschikbaarheid in onderling overleg
 • Een fijne collega die er echt zin in heeft

wat bieden wij jou

Een cultuur gevormd door specialisme, ambitie en geluk. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme kunnen verwezenlijken, per definitie succesvol. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én eerste op de Great Place To Work 2017. Kortom: een hele leuke plek en hele leuke collega’s!!

overtuigd?

Ben je enthousiast over deze functie, solliciteer dan meteen via de knop hieronder. Je kunt hier je gegevens achterlaten, waarna wij contact met je zullen opnemen. Verder praten? Bel even met Jasper of Bart-Jan via 070-2092018!  Mailen mag natuurlijk ook - naar jasper.thissen@incentro.com. Ik hoor graag van je!