Medior/Senior New Business Developer & Sales Google Cloud

 • Cloud
 • Utrecht, Nederland

Medior/Senior New Business Developer & Sales Google Cloud

Omschrijving

Medior/Senior New Business Developer & Sales Google Cloud

wij zoeken hulp!

Wij groeien hard en willen nog veel harder groeien! Daarom zijn we op zoek iemand die ons helpt bij het scoren van nog veel meer innovatieve projecten! Jij regelt het werk, de rest zorgt ervoor dat het gebeurt, kan jij weer lekker verder met de volgende!

wat vertel je op een verjaardag?

"Die second screen app van dat televisie programma die voorgaande jaren altijd crashte bij de eerste aflevering? Dat gebeurt niet meer omdat ik een oplossing heb verkocht die dat immense verkeer aan kan! We kunnen zelfs voor die ene grootgrutter voorspellen welke bestellingen gaan komen op basis van alle data die ze verzamelen. Samen met Google Cloud technologie zetten we innovatieve en bizar schaalbare producten in de markt voor de grootste bedrijven van de Benelux en ik mag samen met Incentronauten en Googlers oplossingen aandragen en verkopen aan deze clubs." 

een dag in het leven van

De auto in met een bak koffie. Even bellen met mijn collega die wel echt snapt hoe het werkt. Is dat stuk al af wat ik in m’n offerte moet zetten? Yes, top, die kan er straks uit, benieuwd wat de klant ervan vindt! Inmiddels aangekomen bij je eerste klant, je gaat hem vandaag vertellen hoe wij zijn problemen gaan oplossen met Google technologie. Daarna nog even bij die andere klant langs, kijken of we nog een vervolg kunnen scoren op die eerste mooie opdracht, zou tof zijn. Einde dag nog even langs de zaak om te kijken hoe het staat met het aankomende event waar we echt weer flink wat nieuwe klanten moeten kunnen spreken.

de functie

Je komt terecht in een nieuwe vestiging bestaande uit 26 jonge, ambitieuze Incentronauten. We houden ons bezig met innovatieve en schaalbare product- en projectonwikkeling op het gebied van cloud, Google Cloud welteverstaan. Jij gaat er samen met een aantal collega’s voor zorgen dat we keihard door kunnen gaan groeien en verder bouwen aan ons mooie bedrijf. Dat doe je door opportunities te creëren en opdrachten binnen te halen die passen bij onze ambitie: het ontwikkelen van innovatieve, oneindig schaalbare, perfect werkende oplossingen op Google Cloud.

Jij gaat in gesprek met klanten om te kijken welke problemen wij voor ze kunnen oplossen met onze proposities, je bent dus geen licentie, tool of een doos ergens naar binnen aan het schuiven, die tijd is nu wel voorbij. Er wordt van je verwacht in oplossingen te denken en te verkopen.

Jij creëert een ingang, bouwt aan een relatie en laat jouw lead kennismaken met onze cultuur, werkwijze en ons verhaal. Onze pre-sales en techneuten vertellen jouw klant/prospect wel hoe we dat probleem gaan oplossen, al verwachten we wel dat je snapt wat we doen natuurlijk.

Wat houdt dat dan zo’n beetje in:

 • Je bent geen verveelde dozenschuiver met een target
 • Je snapt tot op zekere hoogte wat we doen (iets met Google Cloud)
 • Je praat liever met je klanten dan op kantoor te hangen
 • Je vindt het wel leuk om af en toe op kantoor te zijn om al je successen te delen
 • Je bouwt relaties en creëert kansen bij nieuwe opdrachtgevers
 • Je zorgt ervoor dat bestaande opdrachtgevers onze sponsors blijven
 • Je helpt onze proposities beter te maken door te delen wat je hoort en ziet
 • Je staat eind 2018 bovenaan in onze wie-heeft-de-meeste-deals-geclosed lijst
 • Je zorgt voor zoveel mooie opdrachten dat we een gierend probleem creëren met de uitvoering ervan. Dat probleem lost iemand anders wel op

 

 

Vereisten

onze ideale sales

Geen lang verhaal, wij zoeken:

 • Beschikbaarheid 40 uur per week
 • Beschikbaarheid vanaf 1 januari 2018
 • Een fijne collega die er echt zin in heeft
 • Kennis en affiniteit met cloud sales. Mag zelfs van de minder goden zoals Amazon AWS of Azure: wij zorgen wel dat je snapt dat Google Cloud beter is!

wat bieden wij jou

Een cultuur gevormd door specialisme, ambitie en geluk. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme kunnen verwezenlijken, per definitie succesvol. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én eerste op de Great Place To Work 2017. Kortom: een hele leuke plek en hele leuke collega’s!!

overtuigd?

Ben je enthousiast over deze functie, solliciteer dan meteen via de knop hieronder. Je kunt hier je gegevens achterlaten, waarna wij contact met je zullen opnemen. Verder praten? Bel even met  Helmer via 06-28765513! Ik hoor graag van je!