Senior Agile Coach

  • Digital Experience
  • Amsterdam, Nederland

Senior Agile Coach

Omschrijving

 

Net als het Agile-team van Incentro krijg je energie van het implementeren van werkwijzen zoals bijvoorbeeld Scrum, Kanban, Lean Startup of een gezonde mix hiervan. We delen duidelijk een passie: Agile, Agile, Agile!

Omgaan met weerstand is een uitdaging
Een Agile-traject behelst natuurlijk meer dan even een nieuwe werkwijze introduceren, dat hoeven we jou als expert niet uit te leggen. Het gaat onder andere gepaard met kennisoverdracht, coaching en omgaan met weerstand. Als consultant schroom je dan ook niet om ijzers uit het vuur te halen of je opdrachtgever of teams liefdevol op de vingers te tikken. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers om een Agile werkwijze te implementeren of te begeleiden. Je helpt ze zo snel mogelijk op weg en laat ze zelfsturend achter. De doorlooptijd verschilt per opdracht en de rollen die we vaak vervullen zijn Scrum Master, Agile Coach, Product Owner, Business Information Analist, Lean Startup coach en Kanban coach. Onze klanten werken veelal Scrum dus de Scrum Master rol gaat dus zeker voorbij komen.

Senior Agile Coach
Naast bovenstaande werkzaamheden, focus je je ook op coaching van de andere Agile consultants. Incentro heeft een hechte Agile community en hier is plek voor een Senior die van nature een voortrekkersrol op zich neemt. Naast coaching moet je hierbij ook denken aan het geven van trainingen en workshops, zoals bijvoorbeeld Professional Scrum Master of Professional Scrum Product Owner.

Het meest inspirerende bedrijf van Nederland en wat we nog meer bieden
Digital Experience is een nieuwere tak van sport binnen Incentro. Maar ook bij ons hangt de typische Incentro-sfeer: lef, plezier en professionaliteit smelten samen tot geweldige prestaties. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities kunnen verwezenlijken per definitie succesvol. We zijn dan ook uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én werden tweede op de Great Place To Work 2019. Voor de Digital Experience vestiging geldt natuurlijk dat het de meest creatieve uitstraling heeft. En alsof dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:
• Salaris tussen €3.000 - €4.000 afhankelijk van de werkervaring die je mee brengt; 
• Een vast contract;
• Een lease auto en NS business card;
• Een super snelle Macbook;
• Ruimte voor trainingen en opleidingen, kom met een plan en wij zeggen 'ja';
• De mogelijkheid om aandelen van Incentro te kopen en dus mede-eigenaar te worden;
• Legendarische borrels, sportuitjes, teambuilding en wintersport waar nog jaren over wordt gesproken.

Passie in je donder en Agile verder bouwen
Incentronauten zijn dus duidelijk gepassioneerde mensen. En of ze nu gek zijn van reizen, stripboeken of koken: het maakt niet uit, als ze maar vuur in hun donder hebben. Vuur wat ze ook laten zien in hun werk. In jouw geval door je passie voor Agile in te zetten en ons Agile-team verder vorm te geven. Verder verlangen wij van jou:
• HBO-studie afgerond;
• Minimaal 3 jaar ervaring met Agile (knock-out) en consultancy; 
• Agile trainingen kunnen geven;  
• Ervaring in het online vakgebied

Klaar om aan de slag te gaan? 
Ben je enthousiast over deze functie, dan wil onze specialist Angie graag met je sparren. Bel of Whatsapp naar Annemarie via 06-32452208 en we regelen het binnen 24 uur. Deal?

Vereisten