senior digital designer die echt weet waar hij/zij het over heeft

  • Digital Experience
  • Amsterdam, Netherlands

senior digital designer die echt weet waar hij/zij het over heeft

Omschrijving

 

€3.500 - €4.500 vast contract | klaar staan voor het team | de klant versteld doen staan van het design

Als senior designer sta je voor een belangrijke carrièrekeuze: blijf je met name designen of ga je je consultancy-skills nog verder ontwikkelen? Als jij in bent voor deze tweede keuze, dan geven wij je de kans om niet alleen topdesign af te leveren, maar ook onderdeel te zijn van volledige design- en developmenttrajecten. Maar pas op: we doen wat we zeggen en voor je het weet zit je als expert aan tafel bij de Nederlandse top van opdrachtgevers. Dan word je bijvoorbeeld gevraagd om uiteen te zetten waarom het team bepaalde designkeuzes maakte of wat de inschatting is van het aantal uren dat eraan gewerkt zal gaan worden. Je moet dus wel je mannetje (of vrouwtje) kunnen staan! 

Durf jezelf onder te dompelen in meer dan alleen design
Senior designer bij Incentro is meer dan alleen een mooi product afleveren. Het betekent jezelf onderdompelen in design, projecten opstarten en afronden in teamverband en alleen of samen met collega’s bij de klant je verhaal doen. Openstaan voor de mening van talentvolle maar nog onervaren junioren en mondige mediors en hen helpen om ten volle door te kunnen groeien. Jezelf daarbij niet vergetend: kansen genoeg als je bijvoorbeeld met een mooi plan komt. 

Eigen wijze of eigenwijze?
Alle designers, developers, scrum masters, marketeers, sales managers en al die andere collega’s vormen samen een hechte club. Een club die staat voor haar producten en daar ook trots op is. We helpen en stimuleren elkaar, bijvoorbeeld tijdens backlogs, hackathons en trainingsdagen. We werken samen voor topklanten zoals GrandVision, Unit4, Telfort, ABN-AMRO, COOP, Randstad, MisterGreen en Nuon/Vattenfall. Binnen de club krijgt iedereen de kans zich op zijn of haar eigen wijze te ontwikkelen. Eigen wijze of eigenwijze? Voor ons is dat hetzelfde: we waarderen jouw creatieve geest!

Meest inspirerende bedrijf van Nederland en wat we nog meer bieden
Digital Experience is een nieuwere tak van sport binnen Incentro. Maar ook bij ons hangt de typische Incentro-sfeer: lef, plezier en professionaliteit smelten samen tot geweldige prestaties. In onze visie zijn mensen die met plezier hun ambities kunnen verwezenlijken per definitie succesvol. We zijn dan ook uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland én werden tweede op de Great Place To Work 2018. Voor de Digital Experience vestiging geldt natuurlijk dat het de meest creatieve uitstraling heeft en we hebben onze developers ervan overtuigd dat design en development hand-in-hand gaan. Dat maakt pas echt een feestje van samenwerken! En alsof dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

• legendarische borrels, sport uitjes (skiën, snowboarden en skateboarden), teambuilding
• ontwikkeltraject gedurende je gehele carrière bij Incentro
• €3.500 - €4.500 vast contract
• lease auto, NS-business card, laptop, bijdrage pensioenpremie en winstdeling
• Mede-eigenaar worden door middel van aandelenpakket 

Vereisten


Deel je talent voor design
Incentronauten zijn dus duidelijk gepassioneerde mensen. En of ze nu gek zijn van reizen, stripboeken of koken: het maakt niet uit, als ze maar vuur in hun donder hebben. Vuur wat ze ook laten zien in hun werk. In jouw geval door je talent voor design te willen delen met zowel klanten als collega’s.

Verder verlangen wij ook nog het volgende:

• HBO/WO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar werkervaring als designer in een digitale omgeving
• Wireframes, mockups en prototypes opstellen | Sketch, InVision of Axure
• Experience in user experience 
• Portfolio van digitaal werk met een human first aanpak
• Verantwoordelijkheid nemen en in oplossingen denken

Klaar om aan de slag te gaan?
Ben je enthousiast over deze functie, solliciteer dan meteen via de knop hieronder. Wil je meer weten? Bel of Whatsapp naar Michael: +31 6 32452210.

Incentro: uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland.